[REQ_ERR: 401] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason. MERCI CU LEGUME – Lacentralhn

MERCI CU LEGUME

Gulasul este un fel de mâncare din bucătăria națională maghiară, care este o supă groasă. Gulasul este adesea numit o varietate de tocană de carne, la care se adaugă multă ceapă, ardei, cartofi, bucăți de carne. Ungurii pun și „chipetke” în gulaș – bucăți mici de aluat care seamănă cu găluștele ucrainene.
Etapa № 1

Pentru gulaș, este mai bine să alegeți carnea de vită tânără – muschiu, pulpa de umăr sau spatele carcasei.

Gulasul este un fel de mâncare din bucătăria națională maghiară, care este o supă groasă.

Se spală carnea sub apă caldă, se usucă pe un prosop de hârtie și se taie bucăți de 30-40 g.

Etapa № 2

Curăță ceapa și toacă mărunt. Se prăjește într-o cantitate mică de ulei până se înmoaie.

Etapa № 3

Adăugați carne de vită la ceapă, sare după gust și stropiți generos cu boia dulce măcinată. Culoarea gulașului depinde de cantitatea acestui ardei. Se toarnă acolo morcovi tăiați felii. Prăjiți carnea timp de 3-4 minute.

Etapa № 4

Transferați carnea de vită și legumele într-o cratiță cu fund gros, turnați trei pahare de apă sau bulion. Acoperiți vasele cu un capac și lăsați să fiarbă la foc mic timp de o oră.

Etapa № 5

Dovleceii se curăță, se dau pe răzătoare și se adaugă la carne. Se toarnă pastă de roșii sau câteva roșii coapte mărunțite acolo. Adăugați smântână, amestecați gulașul. Dacă supa este suficient de groasă, ar trebui să mai adăugați puțină apă sau bulion.

Etapa № 6

Tocăniți carnea de vită încă 20-25 de minute până când cartofii sunt gata. Luați vasul de pe foc când cartoful a început deja să fiarbă puțin și este parțial amestecat cu sosul.
Se serveste fierbinte, ornata cu patrunjel. Poftă bună!