[REQ_ERR: 401] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason. GOŞĂRI PE KEFIR – Lacentralhn

GOŞĂRI PE KEFIR

Gogoașă cu brânză caldă cu chefir abia ieșit din tigaie – visul oricărui dinte de dulce. Și oricât de mult vorbesc nutriționiștii despre conținutul caloric al biluțelor luxuriante, totul în zadar: iubitorii înfocați de dulciuri au anunțat boicotul delicateselor slabe, iar popularitatea gogoșilor este în creștere!
PREGĂTIREA
Etapa 1

Bateți ouăle cu zahărul într-un blender pentru a forma o spumă ușoară. În porții mici se adaugă brânza de vaci rasă, vanilia și se amestecă bine.

Etapa 2

Adăugați jumătate de chefir în masa de brânză și ouă. Se presară chefirul rămas cu bicarbonat de sodiu și se amestecă până când chefirul crește.

Etapa 3

Adăugați a doua parte de chefir în aluat, adăugați făină, amestecați. Aluatul trebuie să fie gros și fraged.

Etapa 4

Într-o tigaie sau o friteuză, încălziți uleiul de floarea soarelui până la fierbere. Pune gogoșile cu brânză în ulei încins. Pentru a face acest lucru, înmuiați o lingură în apă, întindeți aluatul și îndepărtați gogoșia cu degetul umed în ulei clocotit.

Pentru a forma un bagel cu mâinile umede, creați un cârnați din aluat și legați marginile.

În timpul prăjirii, gogoșile vor crește, vor deveni netede, slăbite și uniforme.

Etapa 5

Prăjiți gogoșile la foc mic până se rumenesc. Întindem delicatesele finite pe șervețele de hârtie, stropim cu zahăr pudră și tratam pe cei dragi.

Bucurați-vă! Aroma tentantă de smântână și vanilie va mulțumi cu siguranță familia ta.